Mission Locale de Schaerbeek.jpg

Voor verdere inlichtingen:
Adres: 46 Jerusalemstraat, 1030 Schaarbeek Tel: 02/247.77.20
Email: info@milocs.be
Facebook: Mission locale de Schaerbeek Website: www.milocs.be

Het ‘Mission Locale de Schaerbeek’ is een plek met een luisterend oor die begeleiding en coaching aanbiedt voor iedereen die op zoek is naar werk of naar een opleiding...
Hieronder de diensten die we aanbieden:

EEN INDIVIDUELE BEGELEIDING: Onze raadgevers bieden individuele oriëntatie, geven raad en coachen werkzoekenden en personen die op zoek zijn naar een opleiding.

Er bestaan eveneens workshops in groep:

  • Workshop ‘Informatica’: het verbeteren van uw computer vaardigheden om uw zoektocht naar werk te vergemakkelijken (1x/maand)

  • Workshop ‘Voorbereiding op een sollicitatiegesprek’: Zich goed voorbereiden op een ontmoeting met een werkgever en zo een job vinden (1x/maand).

PROFESSIONELE ORIENTATIE GROEPEN: Een module van 2 maanden om een balans op te maken van zijn/haar vaardigheden en zo te bepalen welk beroep het meest geschikt is voor de persoon
in kwestie. Een stage helpt om deze keuze te bekrachtigen. (4xjaar)

EEN CEL PROSPECTIE die in contact staat met potentiële werkgevers, om zo aan de doelgroep die we begeleiden actuele, lokale en aangepaste werkaanbiedingen voor te stellen.

KWALIFICERENDE TRAININGEN die aangepast zijn aan de noden van de arbeidsmarkt, zodat het mogelijk is om zich snel op te leiden voor een beroep.