Werkwinkel Sint-Joost-Ten-Node.jpg

Voor verdere inlichtingen:
Tel: 02 235 27 40
Mail: werkwinkel@tracebrussel.be Website: www.tracebrussel.be/werking/ begeleiding-werkzoekenden

Bent u op zoek naar werk of naar een opleiding? Spreekt u Nederlands of wil u het leren? Kom dan langs bij de Werkwinkel. Wij helpen u graag verder.

De werkwinkel werkt samen met het Nederlandstalig netwerk van begeleidingsdiensten en opleidingspartners in Schaarbeek en het Brussels Gewest.

U kan ook terecht bij de consulenten van de Werkwinkel Sint-Joost-ten-Node voor alle informatie omtrent de beroepsopleidingen van de VDAB en zijn partners.

Zij bieden opleidingen aan in verschillende sectoren: bedienden, transport, de bouwsector, logistiek, de zorgsector, horeca, de industrie en techniek, handel en verkoop, ICT…

In Schaarbeek bestaan er eveneens projecten waarin u werkervaring opdoet en een beroep leert. Dit is mogelijk bij Elmer Noord (kinderopvang), bij het dienstencentrum Aksent, bij EVA Bricoteam (klussen in woningen) of bij Elan (horeca).

Meer informatie omtrent deze beroepsopleidingen, werkervaringsprojecten en begeleiding naar een job vindt u bij de Werkwinkel van Sint-Joost-ten-Node.

De Werkwinkel Sint-Joost-ten-Node is een samenwerking tussen de VDAB, Actiris en v.z.w. Tracé Brussel.